EtusivuIlmoittauduRyhmäilmoittautuminen

Uudet ryhmät

Naisten Kympille on mahdollista ilmoittautua myös ryhmänä. Ryhmäilmoittautumisen yhteydessä ryhmälle tulee valita yhteyshenkilö, joka luo käyttäjätunnukset Naisten Kympin ilmoittautumisjärjestelmään. Ryhmänvetäjä kerää osallistujilta tarvittavat tiedot ja ilmoittaa koko ryhmän tapahtumaan (ryhmänvetäjä voi toimia ryhmän yhteyshenkilönä, vaikka ei itse osallistuisikaan Naisten Kympille).

Aiemmin osallistuneet ryhmät

Naisten Kympille jo aiempina vuonna osallistuneiden ryhmien yhteyshenkilöt pääsevät kirjautumaan omilla käyttäjätunnuksillaan suoraan ilmoittautumisjärjestelmään. Kirjautumisen jälkeen ryhmänvetäjä voi tarpeen mukaan lisätä tai poistaa osallistujia, sekä muokata heidän tietojaan.

Kerää yli 30 hengen joukkue! – Saat lahjan

Palkitsemme vähintään 30 henkilön joukkueen keränneet juhlavuoden kunniaksi Stadiumin 35 eur lenkkarilahjakortilla.

Osallistujapakettien toimitus

Ryhmän osallistujapaketit (sisältää osallistujarannekkeen ja t-paidan) voidaan toimittaa postitse (vain ennakkoilmoittautujille), jolloin osallistumismaksuun lisätään paketin toimituskulut. Paketit on mahdollista tilata jokaiselle osallistujalle omaan työ- tai kotiosoitteeseen (3,50€/osallistuja) tai ryhmänvetäjä voi myös halutessaan tilata kaikki paketit omalla nimellään yhteen osoitteeseen (2,50€/osallistuja). Osallistujapaketit on myös mahdollista noutaa tapahtuma-alueen info-pisteestä tapahtumaviikonloppuna ilman toimituskuluja (la-su). Huomioithan, että paketin toimitustapaa et voi ilmoittautumisen jälkeen muuttaa. Tarkemmat ohjeet ilmoittautumisesta ja osallistujapaketin toimituksesta löydät ilmoittautumislomakkeen yhteydestä.

Osallistumismaksun maksaminen

Kun ryhmän ilmoittautuminen on valmis, voi ryhmänvetäjä maksaa ryhmän osallistumismaksut verkkopankin kautta, luottokortilla tai järjestelmästä otettavalla laskulla. Lasku tulee maksaa tai ottaa ulos ilmoittautumisjärjestelmästä viimeistään kuluvan kuukauden viimeisenä päivänä, mikäli ryhmän osallistumismaksut halutaan maksaa kyseisen kuukauden voimassaolevalla hinnalla. Seuraavan kuukauden puolella otettu lasku muodostuu automaattisesti seuraavan kuukauden hinnalla, mikäli hintaporras vaihtuu.

Tarkemmat ohjeet ryhmäilmoittautumiseen löydät ilmoittautumislomakkeen yhteydestä!