EtusivuHyvinvointiHyvinvointipäivä

Naisten Kymppi -hyvinvointipäivä la 26.5.2018

Huom! Aikataulumuutokset ovat vielä mahdollisia!

Lauantain hyvinvointipäivä tarjoaa tänä vuonna uutuutena Snadi Kymppi -perhejuoksun sekä aikaisempien vuosien tapaan liikunnallisia kokeilutunteja. Expo-alueen yhteistyökumppaneiden myynti- ja esittelypisteet ovat auki 11-15. Tule ja shoppaa parhaat tuotteet päältä!

Lauantain hyvinvointipäivä sisältyy sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksuun (osallistuminen NK;n rannekkeella). Muille koko päivän kokeilutunteihin ja Snadi Kymppi -perhejuoksuun oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Voit noutaa kätevästi samalla osallistujapakettisi jo lauantaina ja välttää sunnuntain mahdolliset ruuhkat. Tapahtuma-alueelle on vapaa pääsy. Vain osallistuminen liikunta-aktiviteetteihin on maksullista.

Snadi Kymppi -perhejuoksu la 26.2018 klo 10:30

Tule mukaan perhelenkille! Lenkki on tarkoitettu kaikenlaisille perheille ydinperheistä sinkkutalouksin. Tapahtumaan saavat osallistua aivan kaikki sukupuoleen, ikään ja kuntoon katsomatta. Lenkin voi juosta tai kävellä ja mukaan voi halutessaan ottaa rattaat tai sauvat.

Lähtö tapahtuu Naisten Kympin tapahtuma-alueelta Töölönlahden puistosta ja reitti kiertää Töölönlahden ympäri oman valinnan mukaan kerran (noin 2,2 km) tai kaksi (noin 4,4, km). Reitillä on kannustavaa ja hauskaa ohjelmaa Naisten Kympin tyyliin.

Aikuisten ja kouluikäisten lasten osallistumismaksu on 5 eur (alle 7-vuotiaat ilmaiseksi). Tapahtuman rannekkeella voi osallistua myös Naisten Kymppi -hyvinvointipäivän liikuntademoihin. Mikäli osallistut sunnuntain Naisten Kympille, on osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella koko lauantain ilmainen! Ilmoittautuminen juoksuun tapahtuu Naisten Kympin infopisteessä Töölönlahden puistossa. Infopiste aukeaa klo 10:00.

Liikuntademot la 26.5.2018 klo 12-15

Tarjolla on noin 30 minuuttia kestäviä kokeilutunteja eri liikuntamuodoista. Naisten Kympin 35-vuotisteeman mukaisesti karnevaalitunnelmiin päästään tanssikoulu Sambicin kanssa. Lisäksi pääset kokeilemaan uutta hauskaa kuntohyppynarujumppaa nimeltä JumpCirq. Helsingin kaupungin liikuntapalvelut tarjoavat mahdollisuuden kokeilla trendikästä HIIT-treeniä. Päivä tarjoaa myös mahdollisuuden rauhalisempaan liikkumiseen Yoga Nordicin kanssa. Yoga Nordic tarjoaa Naisten Kympin hyvinvointipäivän osallistujille mahdollisuuden kokeilla Air Jogaa eli ilmajoogaa.